AVLarsen

Brugt traktor

Mangler du en billig brugt traktor, som også er driftssikker? Så er AV Larsen det sted, hvor du kan finde en brugt traktor, der kan holde i mange år endnu. AV Larsen er en kompetent leverandør af entreprenørmaskiner og landbrugsmaskiner. Vi forhandler nye landbrugs- og entreprenørmaskiner, men vi også tilbyder dig den brugte traktor, du efterspørger. Når ens behov ikke er særlige store, så kan det betale sig i at investere i en billig brugt traktor.

AV Larsen fører et bredt sortiment indenfor HZM-læssere, minigravere og rendegravere. Det drejer sig om entreprenørmaskiner, som vi har til salg til en konkurrencedygtig pris. Vi servicerer og reparerer også alle HZM-maskiner. Det er din garanti for, at de maskiner, du køber hos os, altid er vedligeholdt efter producentens forskrifter. I stedet for en brugt traktor kan du vælge en fabriksny traktor, som ikke kræver særlig meget vedligeholdelse.

Brugt traktor kontra en fabriksny traktor

Det siger sig selv, at prisen har betydning for den traktor, du vælger at købe. Det er nok derfor, at du har tænkt, at det at købe brugt kunne være den rette løsning for dig. Måske er de opgaver, din traktor skal løse, ikke særlige krævende eller nok til at retfærdiggøre at investere i en ny traktor. Så kan du glæde dig over, at AV Larsen tilbyder traktorer til meget lave priser. De leveres fra 50 HK og opefter. 

Kontakt venligst AV Larsen i dag på tlf.:+ 45 22 56 55 30 og få et uforpligtende tilbud. Du må også gerne skrive til os på mail: info@av-larsen.dk

AVLarsen
Shopping cart0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram