AVLarsen

Salg af nye og brugte entreprenørmaskiner

Er du entreprenør? Er du landmand? Mangler nogle brugte entreprenørmaskiner, som er driftssikre? Så er det ikke tilfældigt, at du har fundet frem til vores hjemmeside. Hos AV Larsen har vi stor erfaring med salg og servicering af maskiner til entreprenør, landbrug, park og vej med mere. Det at købe brugte entreprenørmaskiner eller park og vej maskiner kan være et godt alternativ, når man har brug for en pålidelig maskine, som er velvedligeholdt.

AV Larsen er en troværdig og kompetent leverandør af entreprenørmaskiner og landbrugsmaskiner. Vi lægger altid vægt på at betjene vores kunder med udgangspunkt i deres behov. For os er det vigtigt, at du får en god mavefornemmelse, når du køber nye eller brugte entreprenørmaskiner hos os. Da vi også tilbyder service og vedligeholdelse af de maskiner, vi har til salg, har det stor betydning for os, at vi udvikler et langvarende forhold. Du bliver en del af huset så at sige. Vi tror fuldt og fast på, at god service tager udgangspunkt i gensidig tillid.

Køb dine nye eller brugte entreprenørmaskiner hos AV Larsen

Hos AV Larsen kan du finde et stort udvalg af nye og brugte entreprenørmaskiner og landbrugsmaskiner. Det omfatter HZM-læssere, minigravere og rendegravere. Traktorerne leveres fra 50 hestekræfter og opefter. Dertil kommer et bredt udvalg af vogne og andet landbrugsudstyr. Vi har stort fokus på brugervenlighed, holdbarhed og enkelthed på de maskiner, vi leverer.

Kontakt venligst AV Larsen i dag på tlf.:+ 45 22 56 55 30 og få et uforpligtende tilbud. Du må også gerne skrive til os på mail: info@av-larsen.dk

AVLarsen
Shopping cart0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram