AVLarsen

Traktordæk og dækskifte

Mangler du traktordæk? Efterlyser du dækskifte i Hjallerup, Dronninglund, Brønderslev eller et fjerde sted i Nordjylland? Så er vi glade for, at du er landet på vores hjemmeside. AV Larsen er en troværdig og kompetent leverandør af entreprenørmaskiner og landbrugsmaskiner. Nogle af de serviceydelser, vi tilbyder er, reparation af alle typer af landbrugsmaskiner, traktorer, entreprenørmaskiner, lastbiler og selvfølgelige traktordæk. Vores kundekreds omfatter hele Nordjylland. Derfor er du meget velkommen til at henvende dig til os, hvis du har brug for traktordæk eller dækskifte.

Det at skulle vælge det rigtige dæk til ens traktor kan nogle gange være lidt af et dilemma, fordi man helst vil have, at traktoren kan stå fast ude i marken. Derfor vælger man et dæk, der har godt vejgreb. Samtidig er man også klar over, at et dæk med godt vejgreb vil slides ekstra hurtigt. Desuden er det heller ikke særlig behageligt at køre på sådan nogle dæk, når man bevæger sig ud af marken og ind på vejens faste underlag. Det modsatte gælder dog for et almindeligt dæk, som giver en behagelig kørsel på fast underlag, men kan til gengæld køre fast ude i marken. Derfor er der blevet udviklet traktordæk med særlige dækmønstre, som kombinerer disse to ønskelige egenskaber.

Bestil reparation af traktordæk hos AV Larsen

Hos AV Larsen har vi dygtige montører, som har stor erfaring med montering af dæk til traktorer. Det er ikke ligegyldigt, hvad for nogle dæk, man vælger, når man skal foretage et dækskifte. Når det gælder traktorer, så er størrelsen på dækkene af stor betydning. Nu om dagen er der nogle traktorer, hvor man kan vælge mellem flere dækstørrelser. Man skal bare være klar over, at de mindre dæk ikke kan overføre den store belastning fra motoren til underlaget. Det betyder i praksis, at selvom du sparer nogle penge ved at købe mindre dæk til din traktor, så bliver dine dæks levetid reduceret, fordi de ikke kan klare belastningen lige så godt som større dæk kan. Derfor er det vigtigt, at man gør sig nogle overvejelser angående, hvor man vil spare penge, skal det være her og nu ved køb af et nyt sæt dæk eller på længere sigt? Hos AV Larsen kan vi altid hjælpe dig med sådan nogle overvejelser.

Kontakt venligst AV Larsen i dag på tlf.:+ 45 22 56 55 30 og få et uforpligtende tilbud. Du må også gerne skrive til os på mail: info@av-larsen.dk

AVLarsen
Shopping cart0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram