AVLarsen

ATV-klipper med låg og elstart, 1,5 m, 18 hk

Slagleklipper til ATV med elektrisk start og bagklap.

kr. 16.495,00

Ekskl. moms

Fjernlager - kontakt os for leveringsdato

SKU: 35-VKMATV150H2 Kategori: Tag:

Fjernlager - kontakt os for leveringsdato

Effektiv slagleklipper til ATV med elstart, dobbelt træk og bagklap.
• Arbejdsbredde 150 cm
• Dobbelt fastgørelse, du kan selv vælge, om du vil have trækket på højre eller venstre side af klipperen
• Hjulene monteres bag ved eller på siden af maskinen
• 18 hk motor med olieniveaumåler
• Elstart med batteri
• Juster angrebsvinklen med vantskrue under trækket
• Håndsving med to håndtag og mekanisk stop

Kraftfuld slagleklipper til ATV med elstart:
Slagleklipper VKMATV150H2 er til dig, som har lidt større arealer. Den er forsynet med 18 hk motor, som er mere effektiv, både ved almindelig kørsel, men frem for alt ved mere krævende kørsel. Med en klippebredde på 150 cm vil du kunne slå større arealer på en effektiv måde.

Plæneklipperen er som standard udstyret med hammerslagler. 32 stk. slagler sikrer, at græsset slås effektivt. Plæneklipperen er også velegnet til Y-slagler, som kan tilkøbes (medfølger ikke).

Motoren er udrustet med elstart og træksnor. Du slipper dermed for trækstart og unødigt slid på arme for at trække maskinen i gang. Elstarten effektiviserer start og stop og gør arbejdet nemmere.

Oplukkelig klap – for mere effektiv klipning ved højere hastighed:
Slaglelipperen er udstyret med klap bagtil, hvor græsset skubbes ud, så det ikke lægger sig i et tykt lag under kappen. Dermed sparer du brændstof og slitage på remme, og du kan desuden øge kørehastigheden i forhold til ATV-klippere uden klap. Græssets spredning bliver også bedre og mere ensartet. Klappen åbnes nemt med de to laserskårne håndtag.

Klippehøjden kan tilpasses mellem 0-150 mm, hvilket giver dig mulighed for at slå græsset tæt på jorden og dermed få et mere plant resultat. Græsset udjævnes, og det afklippede græs formuldes hurtigere.

Slagleklipperen med 18 hk motor er bygget til at kunne klare mere krævende vegetation såsom tuer, rødder, krat og diger. Anvendes hovedsageligt til slåning af græsarealer, parker og vejkanter.

Slæbemeder og dobbelt fastgørelse for effektiv kørsel:
Slagleklipperen har slæbemeder i siderne for stabil og jævn gang. Angrebsvinklen justeres med vantskrue under trækket. Stænkbeskyttelse i forkanten, så du reducerer risikoen for stenslag. 18 hk motor med olieniveaumåler.

Dobbelt fastgørelse, du kan selv vælge, om du vil have trækket på højre eller venstre side af klipperen. Monter hjulholder for sidemontering og bag på maskinen for stabilitet og smidighed på siderne eller for maksimal adgang bagest. Hjulene er individuelt indstillelige i højden med mekanisk fjederlåsestift på håndsvinget for at forhindre, at håndsvinget bevæger sig tilbage pga. vibrationer. Kraftige luftgummihjul (16-6,50x8)

Med fedtnipler på støtter og rotorvalselejer, tæt kappe over remmene og en beskyttet konstruktion får du en maskine, som holder længere. Til trods for sit beskyttede design er det nemt at komme til ved rengøring, service og reparation.

På forsiden er ATV-klipperen forsynet med kædebeskyttelse, der nemt tilpasser sig underlaget og beskytter både traktoren og omgivelserne mod stenslag og græsstænk.

Slagleklipperen har en bred støtterulle bagtil og en trækstang med tre faste justeringer i siden.

Anvendelsestips:
For at opnå det bedste resultat og længere levetid på remmene anbefaler vi, at du klipper med en hastighed på 5-6 km/t, hvis græsset har normal højde. Ved højere græs indstilles klipperen til maksimum, og græsset køres over to gange.

Montering og levering:
Aggregatet leveres i tremmekasse af stål, og du skal selv udføre en vis slutmontage.

AVLarsen
Shopping cart0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram