AVLarsen

ATV-klipper, frontmonteret - Kellfri

Med en frontmonteret slagleklipper til ATV ser du hvad du klipper!

Produkt specifikationer:
• Drives af centrifugalkobling
• Arbejdsbredde 100 cm
• Sideforskydning som standard
• 44 stk. Y-slagler
• Justerbar tallerken

kr. 13.990,00

Ekskl. moms

Fjernlager - kontakt os for leveringsdato

SKU: 35-VKMATVF Kategorier: , Tag:

Fjernlager - kontakt os for leveringsdato

Med en frontmonteret slagleklipper for ATV kan du, til forskel fra bagmonteret slagleklipper, se hvad og hvor du klipper og mindsker dermed risikoen for at kører materiale i maskinen som kan skade den. Arbejdsbredde 100 cm.

En stærk fordel med en frontmonteret slagleklipper er at du minimerer nedkørt græs, da klipning sker før du selv kører på arealet med din ATV. Dette gør klipningen mere effektiv.

Vores frontmonterede slagleklipper levereres desuden med sideforskydning som standard hvilket gør at du kan venstre- og højrestille klipperen. Ved at stille den til en af siderne kan du lettere slå tæt på hegn, hæk, buske, stolper eller bygninger. Klipperen drives af centrifugalkobling, hvilket giver en skånsom og effektfuld kraftovergang fra motor til rotorvalsen.

Takket være frontmonteringen og tilpasset ATV kan du kører steder hvor man normalt ikke kan komme til med en større bagmonteret slagleklipper. Transport af klipperen er let takket være den praktisk størrelse og lave vægt.

Kellfri’s frontmonterede slagleklipper leveres med 44 stk. Y-slagler som slår græsset i stykker. Y-slagler er også praktiske ved slåning af grovere materiale som f.eks krat.

Vores frontmonterede slagleklipper til ATV er et godt alternativ til dig som gerne vil hurtigt i gang med arbejdet. Slagleklipperen er perfekt til klipning af græsarealer, grøfte- og vejkanter og rydning af vildt buskads.

Slagleklipperen leveres med justerbar monteringsplade.

Universalbeslag til montering på ATV / UTV medfølger ikke, men kan bestilles.

AVLarsen
Shopping cart0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram