AVLarsen

Kantklipper frontmonteret, med beslag som passer til Trima

Frontmonteret kantklipper, for enkel adgang under hegnstråd.

kr. 15.975,00

Ekskl. moms

Fjernlager - kontakt os for leveringsdato

SKU: 35-HKKFT Kategori: Tag:

Fjernlager - kontakt os for leveringsdato

Frontmonteret kantklipper - specialisten i hegnstråd.
• Kraftige knive
• Sideforskydning
• Mange indstillingsmuligheder
• Kraftig klippetallerken, der fjedrer væk
• Frontmonteret for godt overblik

Effektiv kantklipper til traktorens frontlæsser med beslag som passer til Trima.

En frontmonteret kantklipper er perfekt til dig, som vil have et godt overblik, når du klipper. Ved at fastgøre kantklipperen på dit beslag som passer til Trima er det nemmere at se klippehovedet, hvilket giver større præcision, når du klipper.

Kantklipperen er sidemonteret i en ramme til din frontlæsser. Kantklippehovedet kan justeres ind eller ud manuelt fra din frontlæsser og giver dig større rækkevidde. Hovedet er også leddelt, hvilket gør det lettere at følge underlaget.

Klippetallerken, som fjedrer væk
Med sideforskydning samt klippetallerken, der fjedrer væk, for effektiv klipning under indhegninger og tæt på bygninger, stakit og vejkanter. Beskyttelsestallerkenen går imod stolpen og fjedrer væk for derefter at vende tilbage til udgangspositionen, hvilket giver en klipning tæt ind mod stolpen.

Hovedet er fjederbelastet, så ved påkørsel af stolper fjedrer beskyttelsestallerknen og hovedet bagud. Fjederfunktionen giver dig mulighed for at klippe lige under hegnstråden og rundt om dine stolper uden at justere traktorens drivretning.

Kraftige slibbare knive, som sidder på en knivarm, klarer den ujævne vegetation. Beskyttelsestallerken på undersiden forhindrer knivene i at ramme jorden, og du kan lægge tallerkenen mod jorden og nemt køre fremad med jævn højde.

Hydraulikmotor fra Parker 25cc (indbygget trykbegrænser)

Den højkvalitative Parker-motor giver dig tryghed og driftssikkerhed, og desuden er motoren, som driver knivene med hydraulikolietryk, vedligeholdelsesfri.

Leveres med ramme for montering af klippehoved, med beslag, som passer til Trima, slanger med ½"-hankobling og støtteben ved frasætning.

AVLarsen
Shopping cart0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram