AVLarsen

Kellfri - Græsharve 6m

Græsharve, 6 m bred med fire rækker trekanter.

• 6 m arbejdsbredde
• 4 rækker trekanter
• Hydraulisk manøvrering af sidesektionerne
• Skånsom og aggressiv bearbejdning
• Øger græsvæksten
• Reducerer tuedannelse

kr. 18.999,00

Ekskl. moms

Fjernlager - kontakt os for leveringsdato

Kategori: Tag:

Fjernlager - kontakt os for leveringsdato

Klarer hurtigt dine diger og græsarealer

Det vendbare harvenet muliggør både skånsom og aggressiv bearbejdning af underlaget. Fire rækker trekanter sikrer den bedste virkningsgrad ved pløjning/luftning af diger og udjævning af muldvarpeskud, dyregødning, vildsvineskader osv.

Græsharven er egnet til planering af græsmarker, indhegninger, ridebaner osv. Trekanterne er fremstillet i slidstærkt støbegods, mens rammen og trepunktet er af en meget kraftig konstruktion, så det kan holde til de belastninger, som underlaget forårsager.

Græsharvens sidesektioner manøreres hydraulisk, og hydraulikcylindrene medfølger som standard.

Til græsharven kræves et dobbeltvirkende udtag på traktoren. Leveres med to hydraulikslanger med ½" hanlynkobling.

Øg produktionen på græsmarken - enkelt og med et lønsomt resultat

Vidste du, at: pløjning og iltning af græsmarken forbedrer væksten markant. Resultatet er lønsomt på en enkel måde. Desuden slipper du for gammel dyregødning, muldvarpeskud og dødt græs, som også hæmmer væksten.

"Jeg river græsmarken op hvert år, og om foråret kan man mærke, hvordan væksten tager fart på en mere kraftfuld måde end tidligere". /Hanna

Dette er resultatet, når man anvender en græsharve med trekant i en "tung" model. Vægten gør arbejdet, og du giver den gas - det kunne ikke være bedre og nemmere. Ved at vende måtten med takkerne nedad bliver bearbejdningen mere aggressiv, hvilket anbefales, hvis du har et dige med meget dødt græs.

AVLarsen
Shopping cart0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram