AVLarsen

Kellfri - Pallegafler 2,5ton m. Euro beslag

Mekanisk justerbar pallegaffel i en ny, opdateret version med FEM-ophæng og nyt design på pallegaffelrammen for bedre arbejdsudsyn.

Produktspecifikationer:
• Gaffellængde 1200mm
• Rammebredde 1200mm
• Mekanisk justerbare gafler
• Euro-beslag
• Maks. vægt 2,5 ton
• FEM II A-ophæng

Markedets mest prisbillige mekaniske pallegaffel i en ny, opdateret version.
CE-mærket og fremstillet af højeste kvalitet og i henhold til branchestandard. Leveres med FEM II A-ophæng og laserudskårne beslag.

Pallegaffelstativets nye design giver dig et godt udsyn og fuld kontrol både ved lastning og losning. Gaffelbenene er manuelt justerbare med manuel låsning. Stærkt og smidigt løfteredskab ved tung last.

En kraftfuld pallegaffel i høj kvalitet, som passer til mange forskellige løft. Gaffelns lange længde giver dig mulighed for at løfte en EU-palle i hele længden. Den har en høj løftekapacitet med en maks. vægt på 2,5 ton og laserudskårne beslag. Ideel til frontlæssere og hjullæssere. Leveres med Euro-beslag.
Pallegaffelstativets nye design er udviklet til at give fuld kontrol og et godt udsyn både ved lastning og losning takket være rammens lave konstruktion.

CE-mærket og fremstillet i højeste kvalitet og leveres komplet med gaffelben samt FEM II A-ophæng.

Justerbare gafler - Bredden mellem gaflerne kan let justeres manuelt, så den passer til dit behov. Bredden justeres ved at flytte gaflen til den aktuelle position. Gaffelstativet har forvalgte positioner med 10 cm mellemrum. Du låser ganske enkelt gaflens position ved hjælp af låsespærren på oversiden.

NB! Vi har bestilt flere Kellfri - Pallegafler 2,5ton m. Euro beslag til vores lager, kontakt os for mere information.

kr. 3.899,00

Ekskl. moms

Fjernlager - kontakt os for leveringsdato

Fjernlager - kontakt os for leveringsdato

AVLarsen
Shopping cart0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram