AVLarsen

Kellfri - Skivehøster 1,6m

Skivehøster 1,6 m med 4 stk. ovale rotortallerkner

 Til traktorer fra 35 hk
• 4 stk. ovale rotortallerkner
• Til trepunktsophæng kat. 1 og 2
• Justerbare aflastningsfjedre
• Knivbjælke med glideplader

 

kr. 27.335,00

Ekskl. moms

Fjernlager - kontakt os for leveringsdato

SKU: 35-FDM160 Kategori: Tag:

Fjernlager - kontakt os for leveringsdato

En skivehøster er et perfekt redskab, når du skal slå dine græsarealer.

Vores skivehøster FDM160 er velegnet til dig, der søger en lidt mindre skivehøster, som passer til små og mellemstore græsmarker. Skivehøsteren er udviklet og tilpasset, så du kan høste græs til foder eller hø på en nem og effektiv måde. Denne skivehøster har en arbejdsbredde på 1,6 m og er tilpasset traktorer fra 35 hk. 

Skivehøsteren er udstyret med 4 stk. ovale rotortallerkner, som skærer græsset af på en effektiv måde, med bedre klippeevne, som giver god vækst. Der sidder 2 stk. forhøjede rotortallerkner med styrevinger i hver yderkant, hvilket øger gennemstrømningshastigheden og sikrer, at afgrøden bevæger sig uhindret uden stop. Individuelle slæbesko under hver tallerken beskytter bommen, godt afbalanceret ligger den meget let mod underlaget. Klippehøjden er 0-100 mm, og stribebredden er 620-1340 mm.

Skivehøsteren er udstyret med en beskyttelsesdug, som dækker hele knivbjælken, beskytter både traktoren og omgivelserne mod stenslag og græsstænk. Beskyttelsesrammen omkring knivbjælken er opbygget af en enkelt ramme, som giver en stabil støtte til hele beskyttelsesrammen og beskyttelsesdugen. Desuden kan beskyttelsesrammen løftes op ved vedligeholdelse.

Knivbjælken er udstyret med glideplader i hver ende. Bjælken indstilles til 90° i transportstilling, og ved behov kan bjælken sænkes til 10°.

Påkørselsbeskyttelse, aflastningsfjedre og hydraulisk løftning

Maskinen er forsynet med en stenudløser som påkørselsbeskyttelse, der udløses skråt bagud for at reducere belastningen ved påkørsel.

Justerbare aflastningsfjedre, som aflaster rotorbommens tryk mod underlaget for at mindske ødelæggelse af jorden.

Skivehøsteren har hydraulisk løftefunktion med manuel spærring for sikker transportstilling, transportbredden bliver ikke bredere end traktoren.

Geometrisk og kraftfuld energioverførsel fra PTO til bom gennem ventileret remdrift og vinkelgear.

Leveres med K-aksel og transmissionsolie, til skivehøsteren kræves et dobbeltvirkende udtag på traktoren. To hydraulikslanger med ½" hanlynkobling.

Miljøbillederne og filmen viser Skivehøster 2,4 m.

AVLarsen
Shopping cart0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram