AVLarsen

Kellfri - Skovvogn 6 ton med kran 4,7 m

Skovvogn 6 ton med tohåndtagsventil og hydrauliske støtteben som standard.

kr. 65.190,00

Ekskl. moms

Fjernlager - kontakt os for leveringsdato

Kategori: Tag:

Fjernlager - kontakt os for leveringsdato

En smidig udkørselsvogn til dig, der har en traktor med 40 hk eller mere

Kellfris skovvogn og kran er et kraftigt dimensioneret køretøj med bedste køreegenskaber og maksimal bevægelighed. Vores produkter er fremstillet til at være effektive i skoven uden at gå på kompromis med sikkerheden.

Beskyttelseshegn er veldimensioneret for at beskytte føreren. Al hydraulik og slangeføring er indbygget eller placeret i beskyttet position for at minimere risikoen for udvendige skader.

Meget fri luft under vognen for a lette passage over eventuelle forhindringer og klatringsvenlig bogie udstyret med 11.5/80-15,3 hjul. Vognen har lavt tyngdepunkt og hydrauliske støtteben som gør at den er stabil ved lastning, losning og gang. Rammestyring med én cylinder

Kranen har vinklet løftearm, hvilket giver maksimal løftekraft i jordposition. overliggende løftecylindre i beskyttet position. Den indvendige slangeføring i løfte- og vinkelarm beskytter mod ydre skader under kørsel.

Vognen er som standard udstyret med leddelt trækkugle, støttefod, 2-håndtagsventil, hydrauliske støtteben og rotator. Når du køber en Kellfri skovhuggervogn leveres den med olie i systemet, færdigmonteret, prøvekørt og klar.

Til skovvognen er det nødvendigt med et enkeltvirkende, et retur- og et dobbeltvirkende hydraulikudtag på traktoren. Skovvognen leveres med fire hydraulikslanger ½ tomme hanlynkobling. Vognen er ikke udstyret med bremser.

Skovkranventil: 2 håndtag: manuel ventilpakke BLB, leveres som standard.

Ventilen er ikke forberedt konstant tryksystem fra John Deere.

Tilvalg:
• Radiostyret spil 1.000 kg

Vognen på: Billederne kan være påført ekstraudstyr.

AVLarsen
Shopping cart0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram