AVLarsen

Kellfri - Skovvogn 9 ton med kran 7 m

Kraftig tømmervogn med udskydning og svingbare støtter

• Frigangshøjde 52 cm
• Hjul 400/60-15,5
• Rækkevidde for kran med udskydning: 7,0 m
• Løftekapacitet ved 7,0 m: 250 kg
• Udstyret med rotator og rammestyring er standard
• Gribeareal 0,21 m²

kr. 114.749,00

Ekskl. moms

Fjernlager - kontakt os for leveringsdato

Kategori: Tag:

Fjernlager - kontakt os for leveringsdato

Kellfri skovvogn og kran er et kraftigt dimensioneret køretøj med bedste køregenskab og maksimal bevægelighed. Vores konstruktioner er designet til at være effektive i skoven uden at gøre afkald på sikkerheden.

Beskyttelseshegn er veldimensioneret for at beskytte føreren. Al hydraulik og slangeføring er indbygget eller placeret i beskyttet tilstand for at minimere risikoen for udvendige skader.

Meget fri højde under vognen for let at kunne passere eventuelle forhindringer og klatringsvenlig bogie. Vognen har lavt tyngdepunkt og hydrauliske støtteben som gør at den er stabil ved lastning, losning og gang. Rammestyring med én cylinder.

Kranen har vinklet løftearm, hvilket giver maksimal løftekraft i jordposition. Overliggende løftecylindre i beskyttet beliggenhed. Den indvendige slangeføring i løfte- og vinkelarm beskytter fra ydre skader under kørsel. 4 stk. drejecylindre.

Som standard udstyret med radiostyret spil, leddelt trækkugle, støtteben, 2-håndtagspakke el on/off, hydrauliske støtteben, rotator, rotatorled med bremse.

Når du køber en Kellfri skovhuggervogn leveres den med olie i systemet, færdigmonteret prøvekort og klar. Til skovvognen er det nødvendigt med et enkeltvirkende, et retur- og dobbeltvirkende hydraulikudtag på traktoren.

Skovvognen leveres med fire hydraulikslanger ½ tomme hanlynkobling. Vognen kan ekstraudstyres med hydraulisk bremse.

Tilvalg:
• Hydraulisk bremse

AVLarsen
Shopping cart0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram