AVLarsen

Kellfri - Skovvogn 9 ton med parallelført kran 5,7 m

Kraftig skovvogn med brede hjul, stærk parallelført kran

• Frigangshøjde 52 cm
• Hjul 400/60-15,5
• Rækkevidde for kran 5,7 m
• Løftekapacitet ved 5,7 m: 450 kg
• Rotator og rammestyring er standard
• Gribeareal 0,21 m²

kr. 103.590,00

Ekskl. moms

Fjernlager - kontakt os for leveringsdato

Kategori: Tag:

Fjernlager - kontakt os for leveringsdato

Kellfri skovvogn og kran er et kraftigt dimensioneret køretøj med de bedste køreegenskaber og maksimal bevægelighed. Vores konstruktioner er fremstillet til at være effektive i skoven uden at give afkald på sikkerheden.

Beskyttelseshegn er veldimensioneret for at beskytte føreren. Al hydraulik og slangeføring er indbygget eller placeret på beskyttet position for minimere risikoen for udvendige skader.

Stor frigangshøjde for let at passere over eventuelle forhindringer og klatrevenlig bogie udstyret med 400/60-15,5 hjul. Vognen har lavt tyngdepunkt og hydrauliske støtteben som gør at den er stabil ved lastning, losning og gang. Rammestyring med én cylinder.

Manøvrevenlig, stærk og smidig kran med parallelføring.

Med parallelføringens unikke bevægelsesplan sammen med to håndtags systemet får du en manøvreringsvenlig, stærk og smidig kran med spil som standard. Parallelføringen gør at kranspidsen rør sig i en lige vandret linje når vinkelcylinderen aktiveres. Dette gør kranen ekstremt manøvreringsvenlig og arbejdet med kranen/vognen bliver sikrere.

Parallelkranen klarer desuden et lavere olie flow, hvilket tillader kombination med traktorer, som har lavere pumpekapacitet. Beskyttet hydraulik og stærk konstruktion i kombination med ergonomisk to håndtagssystem og kranens bløde bevægelsesplan gør arbejdet sjovere og mere effektivt.

Mulighed for at udstyres med f.eks. kloskovl, grenklo eller klemmegriber så har du en kran for alle på gårdens forestående behov

når du køber en Kellfri skovhuggervogn leveres den med olie i systemet, færdigmonteret, prøvekørt og klar. Til skovvognen kræves et enkeltvirkende, et retur- og et dobbeltvirkende hydraulikudtag på traktoren.

Skovvognen leveres med radiostyret spil og fire hydraulikslanger ½ tomme hanlynkobling. Vognen kan ekstraudstyres med hydraulisk bremse.

Skovkranventil: 2 håndtag: manuel ventilpakke, leveres som standard.

 

Tilvalg:
• Hydraulisk bremse
• 2 håndtag el on/off

 

AVLarsen
Shopping cart0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram