AVLarsen

Lovol M254 (25hk) med kabine

Lovol M254 en gårdtraktor med 25 hestekræfter, er langt fra at være en lille kompakttraktor. Her tilbydes en tung, solid og velbygget traktor med høj kapacitet – men i et lidt mindre og mere praktisk format. Perfekt til alle typer gårdarbejde eller mindre skovbrug, hvis du har et blandet behov for at kunne løfte og trække i såvel terræn som på græs.

Den 25 hk stærke traktor udvider og supplerer vores sortiment af praktiske traktorer og landbrugsmaskiner yderligere.

Blandt standardudstyret finder vi to dobbeltvirkende hydraulikudtag med kraftudtag på 540/1.000 o/min. og en fuldt synkroniseret 8+8-gearkasse.

Med en relativt høj egenvægt kan traktoren både løfte og trække større vægt, hvilket giver Lovol 25 hk en reel konkurrence fordel i forhold til ofte lettere og mindre konkurrenter.

Føl dig tryg ved dit traktorkøb. Alle Lovol-traktorer fra Kellfri leveres med 36 måneders maskingaranti, som derudover kan forlænges til 60 måneder i forbindelse med køb af en ny Lovol-traktor. Alt sammen så du får et trygt, smidigt og problemfrit traktorejerskab!

Traktoren kan også leveres med frontlæsser

Kig forbi AV Larsen i Hjallerup og find din næste traktor.

kr. 102.499,00

Ekskl. moms

Fjernlager - kontakt os for leveringsdato

Kategorier: ,

Fjernlager - kontakt os for leveringsdato

AVLarsen
Shopping cart0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram