AVLarsen

Skovvogn 6 ton med kran 4,7 m, betjeningsventiler 2 håndtag, rammestyring, gribeklo KG18

Skovvogn 6 ton med:
• Kran 4,7 m
• Betjeningsventiler 2 håndtag
• Rammestyring
• Hjul 11,5/80-15,3
• Bænke 2 stk.
• Støtter 4 stk.
• Gribeklo KG18

kr. 65.190,00

Ekskl. moms

Fjernlager - kontakt os for leveringsdato

SKU: 21-SV60.100 Kategorier: , Tag:

Fjernlager - kontakt os for leveringsdato

En smidig udkørselsvogn til dig, der har en traktor med 40 hk eller mere:
Kellfris skovvogn 6 ton og kran 4,7 m er et kraftigt dimensioneret køretøj med optimale køreegenskaber og maksimal bevægelighed. Vores konstruktører har udviklet dem, så de er effektive i skoven, uden at der gås på kompromis med sikkerheden.

Beskyttelsesgitrene er veldimensionerede af hensyn til førerens sikkerhed. Al hydraulik og slangeføring er integreret eller placeret beskyttet med henblik på at minimere risikoen for udefra kommende skader.

Der er rigelig frigang under vognen, så den helt ubesværet kan passere eventuelle hindringer, og bogien, der er udstyret med 11.5/80-15,3 hjul, er velegnede til stigninger. Vognene har et lavt tyngdepunkt og er udstyret med hydrauliske støtteben, som gør vognene stabile under lastning, losning og kørsel. Rammestyring med én cylinder.

Kranen har vinklet løftearm, hvilket giver maksimal løftekraft i jordniveau. Overliggende løftecylindre i beskyttet position. Den indvendige slangeføring i løfte- og vinkelarm beskytter imod udefra kommende skader under kørslen.

Vognen er som standard udstyret med trækøje med led, støttefod, tohåndtagsventil, hydrauliske støtteben, rotator med komplet drejekreds. Når du køber en Kellfri skovhuggervogn, leveres den med olie i systemet, færdigmonteret, prøvekørt og klar til brug.

Til skovvognen kræves et enkeltvirkende, et retur- og et dobbeltvirkende hydraulikudtag på traktoren. Vognen leveres med fire hydraulikslanger og ½" hanlynkobling. Vognen er ikke udstyret med bremser.

Ventilen er ikke forberedt til konstanttryksystemer af typen John Deere.

Vognen på billederne kan være forsynet med ekstraudstyr.

AVLarsen
Shopping cart0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram