AVLarsen

Tipvogn 5 ton

Tipvogn 5 ton med hydraulisk tipning og en lastvolumen på 4,8 m³.

kr. 36.990,00

Ekskl. moms

Fjernlager - kontakt os for leveringsdato

SKU: 23-TV502 Kategori: Tag:

Fjernlager - kontakt os for leveringsdato

Vridningsstabil og robust tipvogn med dobbeltramme, der klarer last på op til 5 ton.
• Galvaniseret stålplade
• Nedfældelige profilerede klapper
• Last op til 4,8 m³ eller 5 ton
• Smidig tipning fra traktorførerhuset
• Funktionelt udstyret til forskellige opgaver

Praktisk læs med tipvogn TV50
Med tipvognen får du en smidig vogn, der er nem at køre, og som klarer last på op til 5 ton. Fragt og tip alt fra grus, jord og sand til de mere tunge og uhåndterlige ting som skrot og affald til tipning. Dette takket være dobbeltrammen og den galvaniserede plade, som giver stabilitet, vridningsstabilitet og robusthed.

Tipningen kører smidigt via den smidige hydraulikcylinder, som kan give en tipvinkel på op til hele 49°.

Sider fremstillet i galvaniseret stålplade sikrer styrke og stabilitet
Alle klapper er profilerede og fremstillet i galvaniseret stålplade. De øverste sideklapper er udstyret med hængsler i hjørnestolperne samt udtagelige midterstolper. Det letter læsning og losning fra siden. Den bukkede, også kaldet korrugerede, stålplade i galvaniseret materiale er en gennemprøvet konstruktion, som gør, at siderne bliver stærke og stabile.

Man kan vælge at tage en halv side eller hele siden ned. Man kan også tage begge sider ned samt bagklap, hvis man f.eks. skal laste større genstande, eller hvis man vil have et bedre overblik.

Bagklappen er tophængt for enkel åbning og hurtig tømning.

Udstyr
Akseltypen er enkel, og dækkenes dimensioner er 11,5/80-15,3, hvilket sikrer godt vejgreb, lang levetid samt godt greb uden at ødelægge følsomme underlag.

Tipvogn TV50 er som standard udstyret med belysning, reflekser, advarselstavle, støttefod, presenningsafstivning og velplacerede fastgørelseskroge til presenning.

For at koble tipvognen til din traktor skal du bruge et enkeltvirkende udtag. Tipvognen har en hydraulikslange med ½ "hanlynkobling.

Vognen leveres galvaniseret.

AVLarsen
Shopping cart0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram