AVLarsen

Tipvogn 7 ton

Tipvogn med dobbeltramme, der klarer last på op til 7 ton.

kr. 46.990,00

Ekskl. moms

Fjernlager - kontakt os for leveringsdato

SKU: 23-TV702 Kategori: Tag:

Fjernlager - kontakt os for leveringsdato

Vridningsstabil og robust tipvogn med dobbeltramme, der klarer last på op til 7 ton.
• Galvaniseret stålplade
• Nedfældelige profilerede klapper
• Last op til 9 m³ eller 4 ton
• Smidig tipning fra traktorførerhuset
• Udstyret med bl.a. bremser og tømningslem

Praktisk læs ved hjælp af tipvogn TV70
Med tipvognen får du en smidig vogn, der er nem at køre, og som klarer læs på op til 7 ton. Fragt og tip alt fra grus, jord og sand til de mere tunge og uhåndterlige ting som skrot og affald til tipning. Dette takket være dobbeltrammen og den galvaniserede plade, som giver stabilitet, vridningsstabilitet og robusthed.

Tipningen kører smidigt via den smidige hydraulikcylinder, som kan give en tipvinkel på op til hele 53°. Tipvognen er udstyret med en justerbar tømningslem på bagklappen.

Sider fremstillet i galvaniseret stålplade sikrer styrke og stabilitet
Alle klapper er profilerede og fremstillet i galvaniseret stålplade. De øverste sideklapper er udstyret med hængsler i hjørnestolperne samt udtagelige midterstolper. Det letter læsning og losning fra siden. Den bukkede, også kaldet korrugerede, stålplade i galvaniseret materiale er en gennemprøvet konstruktion, som gør, at siderne bliver stærke og stabile.

Man kan vælge at tage en halv side eller hele siden ned. Man kan også tage begge sider ned samt bagklap, hvis man f.eks. skal laste større genstande, eller hvis man vil have et bedre overblik.

Bagklappen er tophængt for nem åbning og hurtig tømning af dit læs.

Udstyr
Akseltypen er enkel, og dækdimensionerne er 400/60-15,5, hvilket sikrer godt vejgreb, lang levetid samt godt greb, uden at den del river følsomme underlag op.

Tipvogn TV70 er som standard udstyret med kornlåg, inspektionstrin, belysning, reflekser, LGF-skilt, støttefod, presenningsafstivning og velplacerede fastgørelseskroge til presenning.

For at koble tipvognen til din traktor skal du bruge et enkeltvirkende udtag. Tipvognen har en hydraulikslange med ½ "hanlynkobling.

Vognen leveres galvaniseret.

AVLarsen
Shopping cart0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram